Select Page

Idag hade Kävlinge MUF aktivitet och hör och häpna det kom 😍20😍  stycken på vår aktivitet! Helt otroligt roligt!

Och det var faktiskt vår egen förbundsordförande som vi hade äran att gästas av idag. Benjamin talade bland annat om hur vi ska lösa integrationen – där snabbspår in till arbete sänkt skatt är två grundläggande pelare. För det är så himla viktigt att vi får in våra nyanlända i arbete, annars riskerar vi att vi har 1 miljon personer i utanförskap till år 2020. Vi behöver fler som jobbar för ju fler som jobbar desto fler kan betala till vår allmänna välfärd och då kan vi sänka skatten!

Han talade också om hur vi behöver skärpa straffen för förbrytare och förbättra villkoren för Sveriges poliser. När en person, som smitit från polisen med bil för att sedan ha sparkat polisen i ansiktet, får endast villkorlig dom är det otroligt omotiverande att vara polis. Dessutom måste deras löner höjas (och skatten sänkas) för att det ska bli mer attraktivt att vara polis. Vi behöver fler poliser för att göra Sverige tryggare för dig!

Det var dagens aktivitet! I december planerar vi att ha en adventsfika så vi ses där!

Tack för idag // Styrelsen i Kävlinge MUF